Tijdelijk gesloten

Om een bijdrage te leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het Corona virus heeft Headline Kappers besloten tot en met 28 april 2020 alle filialen te sluiten.

De ontwikkelingen hieromtrent kunnen snel gaan. Houd daarom onze site regelmatig in de gaten om te zien of er iets in deze situatie is gewijzigd.

U kunt wel alvast online een afspraak maken voor na 28 april bij ons filiaal in Sappemeer en Groningen. Mochten de maatregelen onverhoopt langer van kracht zijn, dan zullen helaas die afspraken nogmaals komen te vervallen, en mag u gerust nogmaals online boeken. Controleer onze site dan ook op updates voordat u voor uw afspraak naar onze zaak komt.

Headline Kappers Hoogezand, De Burcht

“Kom zelf het gevoel van aandacht en tevredenheid ervaren”.

In 2004 opende Headline Kappers een filiaal in woonzorgcentrum De Burcht in Hoogezand. Ideaal voor bewoners van De Burcht, maar ook ideaal voor bewoners uit de in aanbouw zijnde aanleunwoningen, én ideaal voor bewoners van de nabijgelegen wijken Gorecht en De Dreven. Headline Kappers in De Burcht is namelijk ook gewoon toegankelijk voor klanten die niet in De Burcht wonen. Headline Kappers bevindt zich naast de hoofdingang, van buiten af gezien direct links daarvan. Wij zijn geopend op dinsdag en donderdag van 10:00-17:00 uur.

Wij streven ernaar u alle tijd en aandacht te geven, zodat u met een tevreden gevoel weer naar huis gaat. Detail en comfort staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u tijdens de openingstijden contact opnemen via: 0598-353624. Bij geen gehoor, kunt u tijdens de openingstijden van onze hoofdvestiging bellen met 0598-390727 om een afspraak te maken.

 

U vindt Headline Kappers in De Burcht!

Van der Duyn van Maasdamweg 250

Hoogezand

Openingstijden

Op dit moment is onze vestiging in Hoogezand gesloten.

Onze eerstvolgende openingstijden zijn op donderdag (30 april 2020) van 09:00 tot 17:00.

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag Gesloten
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag Gesloten
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Bel tijdens openingstijden om een afspraak te plannen.